Romanii, interesati de targurile imobiliare - imobiliare


Romanii, interesati de targurile imobiliare

Imprimare E-mail
23 aprilie 2012

Cea de-a XXI a targului imobiliar national tIMOn s-a incheiat cu rezultate demne de luat in seama: 18.500 de bilete vandute si aproximativ 21.

000 de vizitatori, cateva mii de vizionari chiar din timpul targului si cateva sute de rezervari semnate deja, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Expozantii au anuntat 25 de contracte semnate in timpul targului si estimeaza ca se vor inchide alte cateva sute in perioada imediat urmatoare, tinand cont de faptul ca s-au anuntat 8000 de lead-uri calificate, reprezentand clienti ce vizeaza achizitia imobiliara in urmatoarele luni.

"Editia de anul acesta a tIMOn a reprezentat un record din toate punctele de vedere. A fost pentru prima oara in istoria pietei de rezidentiale noi cand preturile au scazut sub 30.000 de euro, iar vizitatorii s-au aratat mai informati si mai hotarati decat la oricare alta editie", a declarant Vlad Vlasceanu, director tIMOn.

Pentru ca vizitatorii sa aiba un acces facil la targ, organziatorii au pus la dispozitia lor microbuze, idee ce va fi implementata si la editia viitoare.

Cea mai ieftina locuinta vanduta la targ a fost o casa de vacanta de la Merval, cu 5.500 de euro. Au urmat garsonierele de 23.000-25.000 de euro de la Sud Rezidential, apartamentul de 2 camere (35.000 euro) de la Be Igloo, apartamentele de 2 si 3 camere din Pipera, de la Levor si City Lights. Cea mai scumpa locuinta vanduta la targ a fost un penthouse in ansamblul Armonia Titan, tranzactie inchisa de Be Igloo la un pret promotional de 110.000 de euro.

Pe langa achizitia de imobile, vizitatorii s-au putut orienta catre mobila, prin salonul MobiDeco, ce a reunit producatori din domeniul mobile, finisajelor si decoratiunilor.

Organizatorii mai pregatesc un targ imobiliar in toamna acestui an.
» vezi articolul original


sursa:


 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Romanii, interesati de targurile imobiliare