N-ai bani de un apartament? Ia-ti o insula! Costa doar 30.000 de dolari - imobiliare


N-ai bani de un apartament? Ia-ti o insula! Costa doar 30.000 de dolari

Imprimare E-mail
24 aprilie 2012

Escapada pe o insula este un vis alimentat inca din copilarie. Surprinzator, pe piata exista un numar mare de insule de vanzare, ale caror preturi incep de la 30.

000 de dolari.

Insula Gatun la pret de apartament

Insula Gatun, situata pe cel mai mare lac artificial din lume, lacul Gatun din Panama are o suprafata de 3.000 mp si costa 30.000 dolari americani. Pe insula exista acoperire telefonica si electricitate, ba chiar si toate facilitatile de cumparare a terenului, potrivit media.imopedia.ro,

Insula McGibbon costa 34.900 dolari

La un pret similar, dar cu o suprafata mult mai mare este insula McGibbon, din New Brunswick, una dintre cele trei provincii maritime din Canada. Este vorba despre un pret de 34.900 dolari, iar suprafata este de 6.95 acri.

Insula Dolphin BayNisip alb, delfini si palmieri, la doar 40.000 euro

Pentru 40.000 de euro puteti achizitiona insula Dolphin Bay, care va ofera privelisti exotice in sensul plajelor cu nisip alb, delfini si palmieri.

Suprafata este una foarte mica: 800 mp, dar avantajele sunt insa invers proportionale : se afla la doar 15 minute distanta de mers cu barca de cel mai apropiat oras.

Barnard Island: insula care costa cat un apartament cu doua camere

La un pretul unui apartament cu doua camere din Bucuresti, se vinde insula Barnard Island, din Florida.

Este o insula pe care pe poate construi, cu un puternic aer exotic si un loc ideal pentru pescuit. Sunt deja multe case construite sau in constructie la marginea lacului, deci terenul disponibil este tot mai greu de gasit.

La doar o ora distanta de insula se gasesc mai multe parcuri de distractie precum Disneyworld, lacuri, restaurante, centre comerciale etc.» vezi articolul original


sursa:


 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare N-ai bani de un apartament? Ia-ti o insula! Costa doar 30.000 de dolari