RA-APPS nu a reusit sa vanda nici unul din apartamentele din Bucuresti - imobiliare


RA-APPS nu a reusit sa vanda nici unul din apartamentele din Bucuresti

Imprimare E-mail
25 aprilie 2012

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) nu a reusit nici miercuri sa vanda, prin noi licitatii, apartamentele din Bucuresti ofertate, deoarece nici la aceste licitatii, ca si la altele precedente, nu s-a prezentat niciun ofertant, potrivit Mediafax.

Regia a scos, miercuri, la vanzare opt apartamente cu trei sau patru camere, in suprafata cuprinsa intre 138 si 161 metri patrati, la preturi de pornire a licitatiei intre 187.364 euro si 222.208 euro, toate situate pe Aleea Cauzasi, sector 3.

Pentru niciuna dintre aceste proprietati nu a existat insa ofertanti, iar regia intentioneaza sa organizeze o noua licitatie, fara sa modifice pretul de pornire.

In primavara acestui an, RA-APPS a organizat licitatii pentru mai multe imobile, dar putine dintre acestea au fost vandute, deoarece potentialii cumparatori nu s-au aratat interesati si nu s-au prezentat la aceste licitatii.

Multe dintre toate aceste imobile au mai fost scoase la vanzare de RA-APPS si in anii anteriori, dar fara succes.

Marti, RA-APPS a organizat licitatii pentru vanzarea a sase apartamente si doua spatii comerciale din Bucuresti, dar din nou fara succes.

Lista primelor 130 imobile scoase la vanzare, din totalul celor 733 de imobile aprobate de Guvern la sfarsitul anului trecut, include apartamente in centrul Capitalei, spatii comerciale, terenuri, vile si hoteluri, dar nu si active valoroase precum Clubul Floreasca, hotelurile Triumf si Mara.

In bugetul pentru acest an, Guvernul si-a propus sa incaseze 706 milioane lei (peste 160 milioane euro) din vanzarea imobilelor RA-APPS, veniturile din valorificarea unor bunuri din patrimoniul privat al statului urmand astfel sa creasca de la 1,8 milioane de lei, estimate pentru anul trecut.Sursa: vezi articolul original

 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare RA-APPS nu a reusit sa vanda nici unul din apartamentele din Bucuresti