Premiu de 1800 lei pentru un vizitator al targului EXPO CASA MEA - imobiliare


Premiu de 1800 lei pentru un vizitator al targului EXPO CASA MEA

Imprimare E-mail
25 aprilie 2012

Viziteaza targul EXPO CASA MEA in perioada 3-6 mai, la Romaero Baneasa, si poti fi castigatorul unei amenajari cu gresie si faianta pentru baia ta.

Castigatorul mai poate beneficia de consiliere specializata si de simulari din partea KAI (chiar si de simulari computerizate), pentru a alege cat mai bine ambientarea care i se potriveste.

Viziteaza EXPO CASA MEA, completeaza talonul pus la dispozitie la Punctul Info si o amenajare cu gresie si faianta de la KAI poate fi a ta.

Castigatorul va fi desemnat duminica, 6 mai, la ora 15:30, si anuntat in cadrul expozitiei si pe www.expocasamea.ro

Kai Grup este cel mai mare producator de placi ceramice din Europa, avand o productie anuala de peste 18 milioane de metri patrati. In timp, producatorul bulgar Kai Grup si-a consolidat pozitia ca lider de piata, a introdus tehnologii noi si a dezolvat parteneriate cu designeri celebri pentru a tine pasul cu evolutia din industria placilor ceramice. In acest moment, pentru Romania, Progres Ceramica inseamna doua centre de productie situate la doar 140 km de Bucuresti, un depozit multifunctional in Capitala si un showroom ultracentral. Si cum oamenii sunt cei care conteaza atunci cand este vorba de oferirea unor servicii de calitate, echipa noastra administrativa si comerciala se bazeaza pe promptitudine si profesionalism.

Mai multe informatii despre locatie si program gasiti pe www.expocasamea.ro.

Evenimentul este organizat de Medien Holding, cel mai dinamic trust media romanesc, si Nexidian International, integrator de servicii in domeniul promovarii prin targuri internationale si consultanta pentru industria de targuri si expozitii.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira si umor Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - "Caminul", "Casa Mea", "Domus" si "Planul Casei Mele", revista de B2B "Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media Medien Events si Medien Conferences.

Nexidian International ofera servicii specifice pentru internationalizarea firmelor romanesti, prin cresterea si diversificarea exporturilor acestora. Nexidian International este un integrator de servicii in domeniul promovarii prin targuri internationale, un organizator si un consultant in management pentru industria de targuri si expozitii. Nexidian International concentreaza experienta si expertiza acumulate timp de zeci de ani, la cel mai inalt nivel international.Sursa: vezi articolul original

 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Premiu de 1800 lei pentru un vizitator al targului EXPO CASA MEA