Iasi, Londra si Marte intr-un singur loc. Vezi legatura in sediul Endava - imobiliare


Iasi, Londra si Marte intr-un singur loc. Vezi legatura in sediul Endava

Imprimare E-mail
03 mai 2012

Palatul Culturii, Ateneul Roman sau Tower Bridge. Nu sunt doar niste repere culturale si locuri de vizitat din Iasi, Bucuresti sau Londra, ci si denumiri de sali de sedinta.

Furnizorul de servicii informatice Endava a ales aceste nume pentru sali biroului din Iasi, unde in prezent lucreaza 210 angajati.

De unde ideea? Iasi, Bucuresti si Londra sunt cateva dintre orasele in care compania britanica de IT are filiale.

In ceea ce priveste locatia din Iasi, in urma cu an si jumatate Endava inchiria un etaj cu o suprafata de aproximativ 1.200 de metri patrati in United Business Center 1, cladire de birouri care face parte din complexul Palas Iasi, o investitie de peste 260 de milioane de euro care apartine omului de afaceri Iulian Dascalu. Insa, in februarie anul acesta, conducerea a mai inchiriat un etaj, dubland astfel spatiul, pentru ca echipa a crescut intre timp de la 70 de angajati in 2010 la peste 210 in prezent.

Vezi articolul complet: Iasi, Londra si Marte intr-un singur loc. Vezi legatura in sediul Endava» vezi articolul original


sursa:


 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Iasi, Londra si Marte intr-un singur loc. Vezi legatura in sediul Endava