Cine are cea mai scumpa casa din lume - imobiliare


Cine are cea mai scumpa casa din lume

Imprimare E-mail
19 mai 2012

Cea mai scumpa locuinta din lume este in India, in centrul orasului Mumbai si a fost construita de cei mai bogati oameni din tara: familia Ambani.

Casa valoreaza 22,3 miliarde de dolari si a fost construita in doi ani, fiind gata in 2010. Jurnalistii de la Vanity Fair au stat de vorba cu Nita Ambani, sotia celui mai bogat om din India.

Nita Ambani a construit o scoala de elita, o echipa de cricket ce joaca in Premier League si a fondat un ziar Braille in Hindi. Totusi, toata lumea este interesata de casa ei: un turn de 27 de etaje, 174 de metri inaltine si 37.161 de metri patrati. Locuinta se afla in Mumbai.

Galerie foto cu cea mai scumpa casa din lume si cu proprietarii ei

Sotul Nitei, Mukesh Ambani, este cel mai bogat om din India si ocupa locul 19 in topul celor mai instariti oameni din lume. Totusi, Nita si-a castigat respectful pentru lucrurile pe care le-a facut pentru comunitate. Acum construieste un spital cu 400 de paturi si vrea sa faca o universitate pe un teren de peste 4000 de metri patrati.
» vezi articolul original


sursa:


 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Cine are cea mai scumpa casa din lume