Lucrarile la constructia Victoria City Center din Bucuresti vor incepe la sfarsitul acestui an - imobiliare


Lucrarile la constructia Victoria City Center din Bucuresti vor incepe la sfarsitul acestui an

Imprimare E-mail
04 iunie 2012

Constructia centrului comercial Victoria City Center va incepe in decembrie 2012 si va fi finalizata in septembrie 2014, potrivit unui comunicat remis de dezvoltatorul proiectului Benevo.

 

"Un permis de construire este asteptat in toamna, iar constructia va incepe imediat dupa aceasta", a declarat Michael Topolinski, director executiv al dezvoltatorului Benevo Capital.

De asemenea, dezvoltatorii rascumpara participatia de 50% a NEPI in Victoria City, returnand firmei tot capitalul investit. Victoria City va inlocui NEPI cu un fond de investitii imobiliar, care detine o participatie de 49%.

Victoria City, amplasat pe fosta platforma a fabricii Textila Dacia din Bucurestii Noi, ar urma sa fie inaugurat in 2013 si va avea o suprafata inchiriabila de 56.000 de metri patrati.» vezi articolul original


sursa:


 

 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Lucrarile la constructia Victoria City Center din Bucuresti vor incepe la sfarsitul acestui an