Bucurestenii profita de orice lucru! Metroul din Drumul Taberei creste pretul apartamentelor - imobiliare


Bucurestenii profita de orice lucru! Metroul din Drumul Taberei creste pretul apartamentelor

Imprimare E-mail
06 iunie 2012

Preturile apartamentelor au inceput sa creasca in Drumul Taberei. De ce? Pentru ca in zona se construiesc statii de metrou. 65% din apartamentele care sunt scoase la vanzare in Drumul Taberei au fost construite inainte de anul 1977 drept pentru care au avut un pret mai mic decat pretul mediu al apartamentelor din restul Bucurestiului, informeaza RTV.

net

Diferenta s-a micsorat odata cu inceperea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei. Daca pana acum, diferenta era de 22 de procente, acum este de doar 8 procente, ceea ce arata ca interesul pentru acest cartier a crescut. Desigur, proprietarii care au apartamente de vanzare in aceasta zona au speculat acest lucru si au crescut preturile cu 3-5%, potrivit analistilor imobiliari. Apartamentele din Drumul Taberei au preturi cuprinse intre 34.000 si 76.000 de euro. Cele mai mici preturi sunt valabile pentru garsoniere, in timp ce maximul este atins de apartamentele de patru camere. Comparativ cu anul 2008 preturile au scazut drastic. Spre exemplu, un apartament de doua camere, care acum are un pret de 50.000 de euro, se vindea in 2008 cu 85.000 de euro.

 » vezi articolul original


sursa:


 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Bucurestenii profita de orice lucru! Metroul din Drumul Taberei creste pretul apartamentelor