Vrei sa-ti vinzi rapid locuinta? Uite 5 sfaturi de care sa tii cont! - imobiliare


Vrei sa-ti vinzi rapid locuinta? Uite 5 sfaturi de care sa tii cont!

Imprimare E-mail
18 noiembrie 2013

Ai scos la vanzare un apartament sau o casa insa nu gasesti nici un cumparator? Poate ca ar trebui sa reevaluezi locuinta din punct de vedere financiar, sa o renovezi si sa apelezi la ajutorului unui expert imobiliar.

Iata cateva sfaturi de care ar trebui sa tii cont pentru a-ti vinde rapid apartamentul.

Evalueaza corect locuinta!
Daca se doreste vinderea rapida a unei locuinte, este recomandat sa se faca o evaluare a acesteia de catre un expert. Astfel, proprietarul va sti cat valoreaza casa si va putea stabili un pret atragator. Un pret prea mare nu va face altceva decat sa sperie potentialii clienti.

Studiaza evolutia pietei
Studiaza evolutia pietei imobiliare luand in calcul preturile la care se vand locuinte similare cu a ta in aceeasi zona a orasului. Stabileste pretul in functie de pretul zonei.

Alege un agent imobiliar de incredere!
In cazul in care doresti sa vinzi apeland la o agentie imobiliara, aceasta trebuie aleasa cu foarte mare grija! Opteaza pentru firme vechi pe piata si pentru oameni cu experienta si cu pregatire solida in domeniu.

Evalueaza costurile lunare de intretinere
Un potential cumparator va fi foarte interesat de costurile lunare de intretinere a locuintei. Astfel ca, odata ce ai luat hotararea sa scoti casa sau apartamentul la vanzare, trebuie sa faci economie la apa, gaze, curent electric etc. Facturile pe care le vei prezenta unui eventual cumparator vor trebui sa fie mici.

Cum pregatesti casa pentru vanzare?
In primul rand, trebuie sa stii ca un cumparator se va gandi mereu la suma pe bani pe care trebuie s-o aloce modernizarii sau reparatiilor casei. Astfel, este bine ca zugraveala sa fie proaspata, instalatia sanitara sa fie in buna stare de functionare. De asemenea, casa trebuie sa fie curata.» vezi articolul original


sursa:


 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Vrei sa-ti vinzi rapid locuinta? Uite 5 sfaturi de care sa tii cont!