Vezi CARE PRIMARIE DIN TARA are CELE MAI MULTE BLOCURI REABILITATE TERMIC! - imobiliare


Vezi CARE PRIMARIE DIN TARA are CELE MAI MULTE BLOCURI REABILITATE TERMIC!

Imprimare E-mail
06 ianuarie 2014

La primaria sectorului 2 astazi astazi a avut loc o sedinta cu privire la principalele proiecte ce urmeaza a se derula in noul an. In prezent, institutia are un excedent bugetar in valoare de circa 215 milioane de lei pe care ii va folosi pentru finantarea investitiilor de reabilitare termica a blocurilor de locuinte, finalizarea lucrarilor de apa si canalizare, modernizarea unitatilor de invatamant preuniversitar de stat, precum si pentru cofinantarea proiectelor din fonduri europene.

Potrivit edilului Neculai Ontanu (foto) si in acest an cel mai important proiect al primariei va fi cel de reabilitare a blocurilor de locuinte.

Pana la finele acestui an 511 imobile care se afla in diverse stadii de executie vor fi finalizate. In plus, pentru cele 597 de blocuri si 38.893 apartamente pentru care s-au depus, in luna decembrie a anului trecut, ofertele constructorilor, urmeaza ca pana maine, 7 ianuarie, sa se realizeze un calendar al activitatilor derulate pana la semnarea contractelor de executie. Iar pentru ultimele 540 de blocuri si 29.984 apartamente din sectorul 2 se va demara, in primul semestru al acestui an, procedurile pentru realizarea documentatiilor tehnice, lucrarile de reabilitare termica urmand sa inceapa in anul 2015.

 » vezi articolul original

 

 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Vezi CARE PRIMARIE DIN TARA are CELE MAI MULTE BLOCURI REABILITATE TERMIC!