Casele din Romania sunt demodate. Politicienii nostri investesc mai nou in locuinte in SUA - imobiliare


Casele din Romania sunt demodate. Politicienii nostri investesc mai nou in locuinte in SUA

Imprimare E-mail
23 iulie 2014

Politicianul cu patru case in Romania este demodat. Noua tendinta in imobiliare este apartamentul la New York sau Miami si vila de vacanta de la poalele Alpilor.Mai multi senatori si deputati au investit in locuinte in strainatate. In timp ce unii se gandesc la viitorul copiilor, altii pur si simplu vor sa aiba unde sa se relaxeze in concediu.

Cel mai nou proprietar de casa in Statele Unite este deputatul PSD de Constanta, Eduard Martin. El a achizitionat anul acesta o vila de 130 de metri patrati in New York. Tot in Big Apple are un apartament de 180 de metri patrati deputatul PSD, Ana Birchall. Social-democrata a achizitionat imobilul in 2002 impreuna cu sotul ei ca investitie pentru fiul lor, Andrew. Tot pentru copil, sotii Birchall au cumparat si o casa de 250 de metri patrati in New Haven, SUA.

Alti parlamentari prefera soarele si plaja Floridei. Deputatul PDL, Dan Cristian Popescu are o casa de vacanta in Miami de 180 de metri patrati, dar si un apartament de 140 de metri patrati.

Deputatul PDL are in Miami o vecina de la PSD. Senatoarea Doina Tudor are si ea un apartament de 120 de metri patrati pe malul oceanului.

Tot in Statele Unite, insa in Vancouver, Washington, deputatul PDL, Mircea Lubanovici are o casa imensa de 344 de metri patrati si un spatiu comercial de 1000 de metri patrati.

Sunt insa si alesi care prefera batranul continent. Sotii Mitrea, ambii deputati PSD, detin din 2007 o casa de vacanta in Austria de 160 de metri patrati. Este de notorietate ca Miron si Manuela Mitrea isi petrec acolo vacantele de iarna. Un alt social-democrat, senatorul Florian Bodog are in Ungaria o casa cat un palat. 2694 de metri patrati masoara proprietatea sa din tara vecina.Sursa: vezi articolul original

 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Casele din Romania sunt demodate. Politicienii nostri investesc mai nou in locuinte in SUA