Cāt timp petrec europenii pentru a-si gasi o locuinta - imobiliare


Cāt timp petrec europenii pentru a-si gasi o locuinta

Imprimare E-mail
24 martie 2016
apartament-interior.jpgEuropenii își găsesc o locuință nouă în aproximativ două luni.

Timpul alocat de 68% dintre europeni pentru căutarea unei locuinţe este de două luni, dar 10% dintre aceștia au şansa de a găsi casa visurilor în doar o săptămână, în timp ce peste 16% în maxim două săptămâni.

 

 

 

Potrivit unei analize realizate în ţările din Europa de către consultantul RE/MAX Europe, Portugalia este pe primul loc în topul ţărilor în ceea ce priveşte timpul minim alocat căutării unei locuinţe. Aproximativ 40% dintre portughezi își găsesc locuința dorită în mai puțin de o săptămână.

 

 

 

La polul opus se află însă austriecii şi olandezi, unde 40% dintre cei ce-și doresc o casă caută mai bine de şase luni.

 

 

 

 

Citeste articolul complet pe MagazinulDeCase.ro

 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Cāt timp petrec europenii pentru a-si gasi o locuinta