Afla cine este noul arhitect sef al Capitalei - imobiliare


Afla cine este noul arhitect sef al Capitalei

Imprimare E-mail
24 martie 2016

adrian-bold1.jpgNoul arhitect șef al Bucureștiului este Adrian Bold, care practic şi-a reluat postul. Adrian Bold a mai fost arhitect şef al Bucureștiului până în anul 2008, când a fost demis de către primarul general de atunci Sorin Oprescu.


El a câstigat în urmă cu şase ani procesul cu Primăria Municipiului Bucuresti legat de demiterea sa din funcţia de arhitect şef al Capitalei, Primăria Capitalei şi primarul general trebuiau să îl repună în funcţie ca urmare a unei decizii definitive din decembrie 2010 a Curţii de Apel Bucureşti.

 

 

Numirea lui Bold vine după ce arhitectul șef al Bucureştiului, Gheorghe Pătraşcu, s-a pensionat după împlinirea vârstei de 65 de ani.

 

 

Adrian Bold nu se va bucura foarte mult de funcţia de arhitect şef al Bucureştiului, cel mai probabil el urmând să fie înlocuit după alegerile locale din iunie.

 

Citeste articolul complet pe MagazinulDeCase.ro

 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Afla cine este noul arhitect sef al Capitalei