Peste 600 de blocuri vor fi reabilitate termic Ón 2016 - imobiliare


Peste 600 de blocuri vor fi reabilitate termic Ón 2016

Imprimare E-mail
24 martie 2016
pozablocuri.png
Peste 600 de blocuri de locuinţe, cu 28.854 de apartamente vor fi reabilitate termic în 2016.  Lista celor 606 blocuri cuprinse în Programul naţional privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, cu finanţare în anul 2016,  a fost publicată în Monitorul Oficial.
Finanţarea Programului naţional privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe se asigură în limita sumelor alocate anual cu această destinaţie.

Cea mai mare sumă o va primi Sectorul 3- peste 3 milioane de lei, urmat de Sectorul 2 cu peste 2 milioane lei. Pozitia a treia este ocupată de Titu, din județul Dâmbovița cu peste 1,9 milioane lei. Pe locurile patru si cinci se afla Buftea din judetul Ilfov cu peste 1,5 milioane lei si Targu Jiu, Gorj cu peste 1,1 milioane lei.

Citește mai mult pe magazinuldecase.ro
 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Peste 600 de blocuri vor fi reabilitate termic Ón 2016