Cel mai bogat om din Cehia intra pe piata imobiliara romaneasca - imobiliare


Cel mai bogat om din Cehia intra pe piata imobiliara romaneasca

Imprimare E-mail
24 martie 2016

metropolis-center1.jpgOmul de afaceri ceh Petr Kellner cumpără complexul de birouri Metropolis Center din zona Dorobanţi de la austriecii de la Soravia. Valoarea tran­zac­ţiei este estimată la 50 milioane euro.


Cel mai bogat om din Cehia, Kellner, deţine în Ro­mânia mai multe afaceri în domeniul ga­ze­lor naturale, iar acum s-a hotărât să intre pe pia­ţa imobiliară, conform ZF.


Complexul Metropolis Center din zona Dorobanţi are o suprafaţă de circa 19.000 de metri pătraţi pentru birouri şi retail, la parter fiind deja deschis un ma­gazin Mega Image şi o cafenea. La o chirie medie de 17 euro pe metru pătrat pe lună, cehii vor încasa anual din chirii 3,7-3,9 mil. euro, potrivit estimărilor ZF.

Citeste articolul complet pe MagazinulDeCase.ro

 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Cel mai bogat om din Cehia intra pe piata imobiliara romaneasca