Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuri - imobiliare


Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuri

Imprimare E-mail
24 martie 2016

spatiu-verde-1024x7681.jpgNu se va mai putea construi pe spațile verzi dintre blocuri! Iniţiativa pentru modificarea legii spaţiilor verzi aparţine unui grup de senatori PSD și PN care au propus ca spațiile verzi să fie protejate și să nu se mai poată construi pe ele.


Prevederile actuale spun că spațiile verzi proprietate privată care figurează în cartea funciară în categoria curți – construcții nu vor putea fi declarate spații verzi decât dacă sunt expropriate. Cum primăriile nu au avut bani de exproprieri, proprietarii au fost liberi să construiască pe ele.


Intrarea in vigoare a Legii 135/2014 care a introdus pct 9 la art 18 Legea 24/2007 a generat efecte negative asurpa mediului pentru că a supus riscului de construcție sute de hectare de spații verzi din Capitală și nu numai.

 

Citeste articolul complet pe MagazinulDeCase.ro

 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuri