Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 - imobiliare


Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017

Imprimare E-mail
24 martie 2016
randare-slider-0.png
Piaţa apartamentelor premium din Bucureşti e în continuă creștere și a ajuns la un nivel comparabil cu perioada de apogeu 2006 – 2007. Până la sfârşitul lui 2017 urmează să fie date în folosinţă în jur de 500 – 550 de apartamente premium, în condițiile în care în intervalul 2014 – 2015 au fost livrate in Bucuresti circa 200 de locuinţe premium.
Locuinţele, amplasate în zonele consacrate din centrul şi nordul Capitalei, precum Herăstrău, Aviaţiei, Floreasca, Primăverii, Kiseleff, Aviatorilor şi Dorobanţi, sunt cumpărate încă din fază de proiect.

”Au revenit şi achiziţiile realizate în scop investiţional, stimulate de reducerea drastică a dobânzilor la depozitele bancare. Circa 40% din unităţi sunt deja rezervate. Sunt şi proiecte în care apartamentele se tranzacţionează în proporţie de 80-90% până să fie finalizată structura clădirii”, precizează Mihaela Pană, partener Residential Agency în cadrul companiei de consultanţă DTZ Echinox.

 


Proiectele noi tind să se orienteze spre zonele Floreasca şi Barbu Văcărescu, favorizate de proximitatea clădirilor de birouri în care lucrează persoane cu venituri mari.

 

 


”Preţurile medii pe metrul pătrat construit variază de la circa 1.800 – 1.950 de euro +TVA în cartierele Aviaţiei, Herăstrău şi Floreasca şi ajung la 3.500 de euro + TVA în Primăverii. Cele mai multe tranzacţii se realizează în intervalul de 100.000 – 400.000 de euro”, menţionează Mihaela Pană.

 Citeste articolul complet pe MagazinulDeCase.ro
 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017