Statul vinde imobile in centrul Capitalei - imobiliare


Statul vinde imobile in centrul Capitalei

Imprimare E-mail
24 martie 2016
blocuri-bucuresti-centru.jpg
RA-APPS organizează la sfârșitul acestei luni două licitaţii pentru vânzarea unor imobile din București.

Lista RA-APPS cuprinde șase proprietăţi cu o valoare de peste 1,2 milioane de euro. Cel mai scump imobil este un spațiu comercial (S+P+M) cu suprafaţa utilă de 659 mp situat pe B-dul Ion Mihalache, iar preţul de pornire al licitaţiei este de 567.000 de euro plus TVA. Spaţiul este la a patra licitaţie, iar în februarie doi cumpărători s-au arătat interesaţi de achiziţia directă la același preţ.

 


Tot în martie se organizează licitaţii pentru vânzarea a patru apartamente, două pe Bd. Ion Mihalache din Capitală și două pe strada Mihai Eminescu. Cel mai scump apartament are un preţ de pornire de 278.000 mii de euro plus TVA, cinci camere cu o suprafaţă de peste 200 mp, boxă (4,57 mp) și două camere de serviciu.

 


Citeste articolul complet pe MagazinulDeCase.ro
 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Statul vinde imobile in centrul Capitalei