Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! - imobiliare


Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa!

Imprimare E-mail
24 martie 2016
prima_casa-martie.jpgLegea Darii in Plata a fost adoptata de catre Senatul Romaniei, iar programul Prima Casa a fost inclus in lege. In acelasi timp, senatorii au admis amendamentul BNR care viza impunerea plafonului maxim de 150.000 euro pentru imobilele destinate ca locuinta.

Legea Darii in Plata a fost votata in UNANIMITATE, cu 119 voturi "pentru".


Urmatorul pas pentru aprobarea legii este decizia Camerei Deputatilor.


Senatorul PNL, Nicolae Vlad Popa, a sustinut faptul ca programul Prima Casa este facut pentru banci:


"Băncile sunt cele care câştigă din programul Prima Casă. Ce câştigă cetăţeanul? E ajutat cetăţeanul? Banii care se iau la Prima Casă sunt valoarea şi evaluarea e făcută de bancă a imobilului, a casei pe care o cumpără. Deci dacă i se ia casa, nimeni nu pierde un leu. Dar se pierde câştigul, acel profit de 100% care trebuie făcut cu ajutorul statului. (…) Băncile sunt cele care au nevoie de aceste împrumuturi pentru ca să se întâmple programul Prima Casă", a spus senatorul PNL.


Citeste articolul complet pe MagazinulDeCase.ro
 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa!