Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa - imobiliare


Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa

Imprimare E-mail
28 martie 2016
locuinte-sub-apa1.jpgSuprapopularea planetei, dar și poluarea, determină luarea unor măsuri extreme pentru a contracara efectele secundare ale acestora,

Astfel, un arhitect din Belgia, Vincent Callebaut, a pus bazele unui proiect ecologic ambițios ce presupune construirea locuinţelor sub apă.


Proiectul denumit "Aequorea"  vizează construirea unor clădiri imense, realizate în formă de spirale, care se întind de la suprafaţa apei şi pot ajunge până la baza mării sau a oceanelor.


Satele se aseamănă ca formă cu meduzele şi fiecare complex ar urma să fie construit din plastic reciclabil colectat din ”Marea Insulă de Gunoaie din Pacific”, o zonă unde se acumulează cantităţi impresionante de deşeuri.

Citeste articolul complet si vezi imagini pe MagazinulDeCase.ro

 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa