Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic - imobiliare


Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic

Imprimare E-mail
28 martie 2016
casa-decorata-in-stil-rustic1.jpgChiar dacă nu locuiești la țară, dar îți place natura și ești nostalgic după casa bunicilor sau după cabanele de la munte unde obișnuiai să îți petreci vacanțele, îți pot decora casa în stil rustic.

Stilul rustic se caracterizează prin căldură, farmec și simplitate. Într-o lume din ce în ce mai agitată, o locuință în stil rustic reprezintă refugiul perfect, iar alegerea unei astfel de amenajări dovedește îndrăzneală și creativitate.


Pentru amenajare în stil rustic, folosește cât mai mult lemnul pentru mobilier, fier forjat pentru decoratiuni și linii cât mai simple. Pentru living poți alege ca și centru de interes o masă mare cu scaune din lemn masiv.


Dacă locuiești la casă, poți opta pentru grinzi din lemn sau lambriuri de lemn, pe pereți poți pune ștergare și pe post de covor să folosești o blăniță artificială ce imită blana de oaie sau un covor colorat împletit. Dacă ai suficient spațiu poți adauga și un șemineu.

Citeste articolul complet si vezi imagini pe MagazinulDeCase.ro

 

 

Cele mai noi articole
» Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic » Casele viitorului: cum arata locuintele ecologice construite sub apa » Cum arata bucataria visurilor tale? » 46% din familiile romanesti traiesc in locuinte supraaglomerate » Casa Dansatoare, cladirea inedita din Praga » Prima Casa va fi exclusa din legea Darii in Plata » Darea in plata, adoptata de Senat! Prima Casa a fost inclusa! » Statul vinde imobile in centrul Capitalei » Peste 500 de locuinte premium din Bucuresti vor fi gata pana la finalul anului 2017 » Nu se va mai putea construi pe spaiile verzi dintre blocuriStiri imobliare Cum sa iti amenajezi casa in stil rustic